ma 18 december 2017, 11:55 uur

PvdA in De Baarsjes is Milli Görüş zat

Milli GörüşDe PvdA in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam wil dat de Turkse religieuze beweging Milli Görüş zich onmiddelijk terugtrekt uit het Westermoskee-project. De PvdA roept Milli Görüş op het verzet tegen de politiek te staken.

,,We hebben nu talloze ruzies en scheldpartijen, loze beloftes en gedoe met groene fondsen achter de rug”, aldus fractievoorzitter Martijn de Keizer maandag. ,,Het gekluns van het bestuur van Milli Görüş is onaanvaardbaar. Zij verpesten het voor de gewone moskeegangers. Ik hoop dat ze inzien dat hun betrokkenheid het project alleen maar schade heeft opgeleverd.”Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl