do 18 januari 2018, 14:52 uur

Omroep Brabant bericht vanuit Turkije

Omroep BrabantDe komende week trekt een bont, Brabants gezelschap door Turkije. Omroep Brabant volgt alles op de voet op radio, tv en internet. Op de site zullen verslaggevers Meike de Jong en Maarten Kortlever je op de hoogte houden via een weblog, foto’s en video.

De delegatie die Turkije bezoekt bestaat ondermeer uit Commissaris van de Koningin Maij-Weggen, provinciebestuurder Van Haaften en heel veel burgemeesters, wethouders en raadsleden uit Brabantse gemeenten. Ze gaan naar Istanbul, Ankara en het provinciestadje Kirsehir.

De delegatie gaat een school bezoeken die nauw samenwerkt met Europese scholen waaronder het Hervion College in Den Bosch. Ook worden er remigratie-projecten bezocht.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl