zo 17 december 2017, 22:34 uur

Erdogan roept op tot eenheid

Turkije moet zich inzetten om de huidige vrede en stabiliteit te beschermen. Dat heeft premier Recep Tayyip Erdogan gezegd in een televisietoespraak. “Nog 4,5 jaar geleden kampte dit land met ernstige problemen, maar die zijn goddank één voor één opgelost”, zei Erdogan.

In Turkije nemen de politieke spanningen momenteel toe in verband met angst dat het seculiere karakter van de Turkse staat in gevaar is meldt Novum. De regerende, confessionele AK-partij staat onder grote druk van oppositie en leger om vervroegd verkiezingen uit te schrijven in verband met de kandidatuur van AK-minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül voor het presidentschap.Er is 1 reactie

  1. Selcuk
    Geplaatst op 1 mei 2007 om 3:45 pm uur.

    En gelijk! Turkije moet niet verder achteruit. Iets worden net als Iran. Kerk en staat hoort gescheiden te zijn. Zo is het immers altijd in Turkije geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl