vr 19 januari 2018, 12:32 uur

Arrestaties bij demonstraties Istanbul

Bij demonstraties voor de Dag van de Arbeid in de Turkse stad Istanbul zijn dinsdag bijna zeshonderd aanhoudingen verricht. Onder de arrestanten zijn enkele vakbondsleiders, meldt de Telegraaf. Eén persoon zou ernstig gewond zijn geraakt.

De politie greep in met traansgas en waterkannonnen toen een van de betogingen zich naar het centrale Taksim-plein verplaatste, hoewel de autoriteiten dat nadrukkelijk hadden verboden. Het verkeer in de miljoenenstad raakte volledig verlamd, omdat de politie wegen, veerboten en metrolijnen afsloot in een poging de demonstraties tot staan te dwingen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl