vr 19 januari 2018, 06:21 uur

Hoorn krijgt op 21 april eigen tulp

Hoorn krijgt op zaterdag 21 april een eigen tulp. Die dag wordt voor het Westfries Museum de speciale tulp onthuld en gedoopt door de ambassadeur van Turkije, de heer Selahattin Alpar en wethouder Jan de Boer van o.a. economische zaken en evenementen.

Direct daaraan voorafgaand vindt in de Oosterkerk een bijzonder optreden plaats van de Konya Sema Grubu, de fameuze draaiende derwisjen uit de Turkse stad Konya. Op diezelfde dag vindt tevens de heropening plaats van het Historisch Museum Turkije – Nederland. In het Westfries Museum begint op 21 april een tentoonstelling over de tulp.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl