di 16 januari 2018, 23:58 uur

Turkse Supercup weer in Duitsland

De Duitse voetbalbond (DFB) meldde zaterdag dat de Turkse Supercup dit jaar voor de tweede keer op rij in Duitsland wordt georganiseerd. De jaarlijkse wedstrijd wordt gespeeld tussen de landskampioen en de bekerwinnaar van Turkije.

Vorig jaar verhuisde de wedstrijd naar Duitsland en was het een groot succes, daarom stemde het bestuur van de Duitse voetbalbond in om de wedstrijd opnieuw in Duitsland te organiseren. Duitsland heeft een grote Turkse gemeenschap en verscheidene Turkse internationals spelen in voetbalclubs van de Bundesliga.

In de zomer van 2006 won bekerwinnaar Besiktas in Frankfurt met 1-0 van nationaal kampioen Galatasaray voor 30.000 fans.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl