zo 17 december 2017, 03:26 uur

Turk vast voor liquidatie Houtman

De Amsterdamse Turk Ali O. is dinsdag gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Kees Houtman. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Ali O. zou vastzitten op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Houtman.

De krant schrijft, op basis van anonieme bronnen, dat de politie twee verdachten op het spoor was. Het zou gaan om een vuurwapengevaarlijke Antilliaan zonder vaste woon- of verblijfplaats en de in Amsterdam-Buitenveldert woonachtige O.

Kees Houtman, alias Kees Koffie, werd op 2 november 2005 voor zijn huis in Amsterdam Osdorp geliquideerd. In de maanden ervoor werd hij volgens justitie afgeperst door Willem Holleeder en enkele medeverdachten. De weduwe van Houtman treedt in het proces tegen Holleeder op als kroongetuige.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl