di 16 januari 2018, 09:00 uur

Leraar schiet collega dood

Een leraar op een Turkse basisschool heeft voor de ogen van zijn leerlingen een collega doodgeschoten. De 56-jarige vuurde zes kogels af op zijn twintig jaar jongere collega en sloeg daarna op de vlucht. Dat meldden Turkse media dinsdag.

De twee leraren van de basisschool in het stadje Darica hadden al langer ruzie. De dader heeft zich maandagavond alsnog bij de politie gemeld.Er is 1 reactie

  1. Erol
    Geplaatst op 3 april 2007 om 5:23 pm uur.

    Tja als iedere idioot maar met een pistool blijft lopen en je op elke hoek van de straat een pistool kunt kopen en als klap op de vuurpijl politici en parlementsleden het gebruik van vuurwapens blijven propageren is dit het trieste resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl