ma 18 december 2017, 15:49 uur

Arrestaties na moord Turkse winkelier

De politie heeft vier verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 29-jarige eigenaar Arkan Yildiz van avondwinkel La Nuit in Amsterdam-Noord. De arrestaties hadden afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag plaats.

De verdachten werden opgepakt in Zaandam, Amsterdam en op Sint Maarten (Nederlandse Antillen). Ze zijn tussen de 21 en 24 jaar oud. Twee van hen komen uit Zaandam, twee hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

De politie kwam de drie mannen en een vrouw op het spoor naar aanleiding van een bruikbare tip. Agenten hadden in de omgeving van de avondwinkel eerder al flyers verspreid met een getuigenoproep en ook in de televisieprogramma’s Opsporing Verzocht en Ter Plaatse kwam de zaak aan de orde.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl