zo 17 december 2017, 03:04 uur

Schietpartij na familiekwestie

Drie jaar cel. Dat is volgens het Openbaar Ministerie in Rotterdam het passende antwoord op een schietpartij bij het Schrijershuisje op de Maasboulevard in Schiedam. Uitspraak volgt op 20 maart schrijft het Algemeen Dagblad.

De 36-jarige illegaal in het land verblijvende Kadir Y. schoot in september 2005 een lid van zijn aanstaande schoonfamilie neer. De verdachte, die eerder al een lange celstraf uitzat voor heroïnebezit, is poging doodslag ten laste gelegd.

Een ruzie tussen Y.’s broertje Omer en de familie van diens verloofde liep volledig uit de hand. Y. joeg een kogel door het bovenbeen van de broer van Omers verloofde, een 27-jarige Schiedammer. Het slachtoffer mocht van geluk spreken dat hij niet ergens anders in zijn lichaam werd geraakt en de schietpartij overleefde.Er is 1 reactie

  1. H.Cicek
    Geplaatst op 11 maart 2007 om 1:17 pm uur.

    Ach ja zie je nou wel? Turken he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl