di 16 januari 2018, 20:42 uur

Tarkan zorgt voor sensatie in Ahoy

De Turkse popster Tarkan zorgde zaterdag in Ahoy’, voor een sensatie onder Turkse meiden. Schouderschuddend, heupwiegend en met handkusjes onderwierp Tarkan, Turkije’s grootste popster, een halfgevuld Ahoy aan zijn Turkpop schrijft het Algemeen Dagblad.

Menig Turks tienermeisje viel bijna in katzwijm toen Tarkan zijn opwachting maakte. En Turkse vrouwelijke fans gooiden, net als Nederlandse, stukken ondergoed naar hun idool, zo bleek na een krap half uurtje. Het zou niet bij een paar slips blijven.

Ondanks het feit dat Tarkan ’het beste van Turkije’ is, was Ahoy niet uitverkocht. Wellicht omdat Tarkan’s grootste hits dateren van voor de milleniumwisseling. Veder blijkt het nieuwe Engelse repertoire, ook bij de 3500 aanwezigen, minder tot de verbeelding te spreken schrijft de krant.Er is 1 reactie

  1. zeliha
    Geplaatst op 5 maart 2007 om 5:00 pm uur.

    tarkan is tha best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl