ma 18 december 2017, 11:40 uur

Turkse broers gewond bij schietpartij

In het centrum van Hoorn zijn dinsdagavond twee broers van Turkse komaf bij een schietpartij gewond geraakt. Het incident vond rond 23.00 uur plaats op het Kerkplein, voor de deur van een coffeeshop meldt RTV Noordholland.

De slachtoffers (24,26 jaar) kwamen van bokstraining. Het oudste slachtoffer werd in zijn hoofd geraakt en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Zijn jongere broer zou in zijn been zijn geraakt.

Volgens een getuigen was het al dagen onrustig op het Kerkplein. De politie heeft een onderzoek ingesteld.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl