di 16 januari 2018, 20:42 uur

Rice spreekt Turkse minister van BuZa

De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Condoleezza Rice heeft vandaag een ontmoeting met de Turkse minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül. De ministers zullen gaan praten over de situatie in Irak en over rebellen die Turkije aanvallen vanuit Irak. Dit heeft het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken maandag bekendgemaakt.

Turkije is ontevreden over de Amerikaanse steun bij de aanpak van strijders van de afscheidingsbeweging PKK, die zich bevinden in Noord–Irak. Volgens een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie komen Turkije’s toetreding tot de Europese Unie en de kwestie–Iran ook ter sprake.Er is 1 reactie

  1. serdar
    Geplaatst op 6 februari 2007 om 12:39 pm uur.

    en nu nog Israel erbij en de duivesdriehoek is weer compleet…

    Maar goed, Turkije is beter af met Amerika en Israel dan met welk ander Midden Oosterse regime dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl