do 18 januari 2018, 06:54 uur

Jongen gered uit puin ingestorte flat

In het puin van een zondag ingestort flatgebouw is dinsdag in de Turkse stad Diyarbakir een overlevende gevonden, een 15-jarige jongen. De flat werd in november ontruimd, omdat er door constructiefouten instorting dreigde, maar sommige bewoners waren kennelijk op eigen houtje teruggekeerd schrijft De Telegraaf.

De jongen, Abdullah Koseer, bevond zich op de begane grond toen de zeven verdiepingen tellende flat instortte. Hij is in het ziekenhuis opgenomen, maar maakt het goed. Er werden dinsdag ook twee lichamen geborgen. Het dodental van de instorting is daarmee op vier gekomen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl