wo 17 januari 2018, 06:07 uur

D-reizen: ‘Turkije komt uit de dip’

Turkije komt uit de dip. Dat is één van de vakantietrends voor 2007, zoals die op het ogenblik worden geconstateerd in de boekingen van D-reizen. Na een wat trage start in de eerste helft van januari, wordt er nu volop geboekt voor de vakanties in 2007.

Hoewel Turkije in z’n totaliteit nog iets achter loopt ten opzichte van vorig jaar , was er vorige week een explosieve groei te zien van 46% en de verwachting is dat de achterstand op Turkije-boekingen in de loop van januari zal worden ingelopen. ‘Turkije lijkt dus duidelijk uit de dip te komen’, constateert directeur Will van den Hoogen van D-reizen.Er is 1 reactie

  1. ghalloowww
    Geplaatst op 1 februari 2007 om 10:22 pm uur.

    yaaa,je moet ook niet zo snel conclusies trekkee……………………..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl