vr 19 januari 2018, 06:34 uur

Turkse superster Sezen Aksu in NL

Sezen Aksu, de Turkse koningin van de mediterrane muziek, geeft volgende week twee concerten in Nederland met Metropole Orkest onder leiding van Arjan Tien. De 52-jarige Turkse diva geeft op maandag en dinsdag twee concerten in Amsterdam en Rotterdam in verband met het Turkey Now festival.

Na twee jaar is ze weer terug in Nederland om de liefhebbers van wereldmuziek en haar fans te omarmen. Aksu staat al meer dan dertig jaar aan de top van de muziekwereld in Turkije en heeft de status verworven van levende legende. Ze heeft meer dan twintig albums en ruim vierhonderd nummers op haar naam staan.

Dit fenomeen heeft tijdens haar optredens in binnen- en buitenland altijd uitverkochte zalen weten te bereiken, met haar muziekstijl van mediterrane, oosterse klanken in combinatie met het moderne manteltje schrijft Elsevier.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl