do 18 januari 2018, 05:03 uur

Gewonden bij aardbevingen in Turkije

Door een aardbeving in de provincie Agri in het oosten van Turkije zijn zondag zeker zeven dorpen huizen beschadigd. Twee mensen zijn lichtgewond geraakt. De aardbeving in Turkije, die zich iets na half tien ’s ochtends voordeed, had een momentmagnitude van 5.

Het epicentrum van de aardbeving in Agri lag in de plaats Tutak. De gewonden, vrouwen, werden getroffen door rondvliegend puin. Op het Indonesische eiland Sulawesi raakten later op de dag drie mensen gewond toen zich op een diepte van tien kilometer onder de Molukse Zee een aardbeving met een momentmagnitude van minstens 7,3 voordeed.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl