ma 18 december 2017, 15:47 uur

OostCultuur: The Sound of Istanbul

Op 15 februari a.s. gaat het eerste festival van OostCultuur van start. OostCultuur – The Sound of Istanbul – is een nieuw festival in het Oosten van het land en brengt het succesvolle Turkije-festival en Anatolië-festival samen.

OostCultuur is hét nieuwe festival over actuele ontwikkelingen in cultuur en lifestyle van jonge migranten in Overijssel. Het muziekfestival in februari is de eerste editie van een reeks festivals die de komende jaren wordt georganiseerd. OostCultuur speelt zich af in vier steden in Overijssel: Zwolle, Deventer, Hengelo en Enschede.

Er treden artiesten op uit Turkije, maar er staan ook lokale producties en talenten op het programma. De actuele culturele ontwikkelingen in Turkije en met name in Istanbul zijn zeer inspirerend voor andere, westerse steden. OostCultuur draagt bij aan die culturele synergie tussen oost en west, waarin in het bijzonder jongeren elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.Er is 1 reactie

  1. e. v.d. star
    Geplaatst op 17 januari 2007 om 1:01 pm uur.

    kunt u mij e-mailen wanneer en waar het festval in Deventer
    wordt gehouden? , waar moet ik eventueel toegangskaarten
    bestellen ,wat is daar de entree-prijs van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl