ma 18 december 2017, 17:47 uur

Vluchtelingen spoelen aan in Italië

Bijna honderd vluchtelingen, onder wie vrouwen en kinderen, zijn zondag gestrand in Sant’Ilario Ionio, aan de Zuid-Italiaanse kust van Calabrië. De vluchtelingen waren volgens de politie al tien dagen onderweg. Ze scheepten in Turkije in en zijn afkomstig uit verschillende landen.

De vluchtelingen maakten de overtocht naar Europa in een twintig meter lange boot. De meesten waren ondanks de penibele omstandigheden in goede gezondheid. De mensen zijn ondergebracht in een opvangcentrum. Het is de eerste keer dit jaar dat zo een grote groep vluchtelingen in Italië aanspoelt.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl