zo 17 december 2017, 22:24 uur

Actie moslims voor voedselbanken

Moslims zijn een actie gestart om tijdens het gisteren gehouden offerfeest vlees in te zamelen voor de voedselbanken. De Islamitische gemeenschap van een Helmondse moskee wil met de actie een bijdrage leveren aan de armoedebestrijding in Nederland. Het vlees wordt verwerkt in Turkse pizza’s en worsten die later in januari worden aangeboden aan de voedselbanken

Het is gebruikelijk dat moslims tijdens het offerfeest een dier laten slachten. Een gedeelte van het vlees moet dan aan armen worden gegeven. Voorheen gebeurde dat voornamelijk binnen de eigen gemeenschap. Het offerfeest begon op 31 december en duurt drie dagen.Er is 1 reactie

  1. Solden
    Geplaatst op 2 januari 2007 om 1:40 am uur.

    Het offerfeest begon op 31 december en duurt vier dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl