di 16 januari 2018, 08:56 uur

Iran en Turkije samen door fotografie

Iraanse en Turkse fotografen slaan de handen ineen om hun culturen aan elkaar voor te stellen. Vijf fotografen van de in Turkije gevestigde Nar Photos en vijf collega’s van de in Iran gevestigde 135 Photos exposeren hun werk in een tentoonstelling in Istanbul en in Teheran. Ze hopen dat andere landen hun voorbeeld volgen schrijft photoq.nl.

De Iraanse fotograaf Javad Montazeri van 135 Photos zegt dat de buurlanden haast niets van elkaar weten op cultureel vlak. Hij hoopt dat dit project dat zal veranderen. Het idee werd hem voorgelegd door de Turkse fotograaf Özcan Yurdalan van Nar Photos. Niet lang geleden heeft Nar Photos ook met fotografen uit Armenië dit project gedaan en omdat het een succes was, willen ze het blijven doen.Er zijn 2 reacties

  1. serdar
    Geplaatst op 19 december 2006 om 12:06 pm uur.

    mooi initiatief aan de hand van een van de mooiste manieren om beelden en cultuur te tonen, fotografie!

  2. Hasan
    Geplaatst op 22 december 2006 om 4:14 pm uur.

    Ben gisteren geweest maar vond het erg tegenvallen. Het filmpje was de afgelopen 2 weken al op tv. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl