wo 17 januari 2018, 19:07 uur

Migranten opgepakt in Alanya

In de Turkse badplaats Alanya zijn 254 migranten aangehouden, die met hulp van mensenhandelaren illegaal naar Italië wilden reizen. Van Italië wilden ze verder reizen naar Duitsland. Ze zijn afkomstig uit het Midden-Oosten, Afrika en Turkije zelf.

De 188 mannen, 34 vrouwen en 32 kinderen zaten sinds drie dagen in een luxueus hotel. Voor het vervoer naar het westen hadden ze elk 4500 euro betaald.

Ongeveer tien mensen zijn aangehouden op verdenking van de mensensmokkel. Onder die verdachten is de manager van het viersterrenhotel in Alanya, in het zuidoosten van Turkije.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl