wo 17 januari 2018, 06:01 uur

Turken willen Hadise naar Songfestival

70% van de Turken wil dat de Vlaamse zangeres Hadise hun land op het komend Eurovisie Songfestival vertegenwoordigt, zo verkondigde het journaal van de Turkse zender ATV. Een officiële vraag van TRT kwam er nog niet en in De Rode Loper reageerde ook Hadise voorzichtig op de berichten schrijft Belgovision.com.

In het voorjaar debuteerde de Kempische Hadise als tv-presentatrice. Dat deed ze op de Turkse televisie als presentatrice van de Turkse versie van Idols. Het programma lokte naar schatting 20 miljoen kijkers en binnen de kortste keren was Hadise een echte vedette.

Hadise ontdekte zelf dat Turkije haar naar het Eurovisie Songfestival wil sturen. “Dat was echt raar,” zegt Hadise voor de camera’s van De Rode Loper. “Opeens zag ik mezelf met de beelden van de TMF Awards. Ik voelde me super, ook omdat de mensen me nog niet vergeten zijn.”Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl