do 18 januari 2018, 05:03 uur

Brandstichting bij moskee Maastricht

Onbekenden hebben vrijdagochtend brand gesticht bij het multicultureel centrum Tevhid bij de Turkse moskee aan de Weustenraadstraat in Maastricht. Een buurtbewoner waarschuwde direct de brandweer, waardoor het gebouw alleen roetschade opliep.

Rond 04.00 uur werd een ruit ingeslagen. Daarna is een jerrycan met benzine naar binnen gegooid en werd vloeistof aangestoken. “Gelukkig was een buurtbewoner op dat tijdstip nog op zijn hoeven”, zegt een politiewoordvoerder. “Hij had een doffe knal gehoord en toen hij uit het raam keek, zag hij de brand en waarschuwde ons.”Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl