wo 17 januari 2018, 04:15 uur

Vrouw wilde zoontje eerder doden

De Turkse vrouw die heeft bekend haar 5-jarig zoontje Metehan in Apeldoorn te hebben omgebracht, had al eerder gedreigd het jongetje te zullen doden. Dat zegt het hoofd van een instelling waar de jongen korte tijd is ondergebracht. De moeder mocht in die tijd alleen onder strenge voorwaarden contact hebben met haar zoontje omdat ze hem iets aan zou kunnen doen.

Metehan werd begin september ondergebracht bij een pleeggezin in Amerongen. De jongen was afgelopen weekeinde op bezoek bij zijn moeder in Apeldoorn. Zondagavond werd hij daar dood aangetroffen. De 27-jarige moeder, Hulya K., meldde zich diezelfde avond op het politiebureau in Apeldoorn. Ze was zo verward dat ze geen nadere verklaring kon geven, aldus de politie.

De vrouw werd gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het jongetje wordt waarschijnlijk in Turkije begraven, waar zijn vader woont. De vrouw leefde al enige tijd gescheiden van zijn vader.Er zijn 2 reacties

  1. ikke
    Geplaatst op 18 december 2006 om 2:40 pm uur.

    de vader woont niet in turkije maar in middelburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl