vr 19 januari 2018, 06:35 uur

EU-gesprekken met Turkije mislukt

De gesprekken die de Europese Unie met Turkije maandag heeft gehad over de kwestie Cyprus zijn mislukt. Dit zei de Finse minister van Buitenlandse Zaken, Erkki Tuomioja. Hij sprak afzonderlijk met zijn Turkse en Cypriotische collega’s.

Finland is momenteel voorzitter van de Europese Unie. Het onderhoud van maandag was juist bedoeld om te voorkomen dat de EU en Turkije in een crisis over Cyprus raken. Turkije moest uiterlijk deze week de schepen en vliegtuigen uit Cyprus toelaten.Er is 1 reactie

  1. Ridvan
    Geplaatst op 27 november 2006 om 10:00 pm uur.

    Turkije had gewoon de grens met Irak open moeten breken. Kunnen ze weliswaar alsnog doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl