do 18 januari 2018, 06:46 uur

Misbruik baby in Izmir schokt Turkije

Turkije is al dagen in de greep van een gruwelijke gebeurtenis in Izmir, meldt de Provinciale Zeeuwse Courant. Een baby van zeventien maanden bleek daar meerdere malen te zijn verkracht door waarschijnlijk drie mannen.

De moeder van het kind was dronken toen zij haar dochtertje op een nacht naar het ziekenhuis bracht, omdat het maar niet wilde ophouden met huilen. De artsen, die builen en blauwe plekken constateerden, schakelden de politie in.

De moeder, een prostituee, hield vol dat haar kind van de bank was gevallen. De politie nam daar geen genoegen mee en ging op onderzoek uit. De drie mannen, bij wie de moeder inwoonde, werden opgepakt. Nadat medisch onderzoek uitwees dat het kind was verkracht, belandde ook de moeder wegens medeplichtigheid in de gevangenis. Daar werd zij de eerste nacht al bijna gelyncht door medegevangenen schrijft de krant.Er zijn 3 reacties

 1. kiz
  Geplaatst op 22 november 2006 om 5:24 pm uur.

  allah belasini versin,boyle annenin…ona cektireceksin,agir iskenceyi!!!

 2. sem
  Geplaatst op 22 november 2006 om 9:43 pm uur.

  Als ik dit soort dingen hoor word ik gewoonweg misselijk.

  Wat mij betreft mag de doodstraf weer ingevoerd worden voor dit soort mensen…

  Daar ga ik echt niet minder van slapen…

 3. serdar
  Geplaatst op 23 november 2006 om 10:00 am uur.

  er valt niks goed te parten aan wat het kindje is overkomen, maar of je dat meteen met het leven van de vrouw in kwestie kan uitleggen betwijfel ik. Turkse kranten insinueerden overal van wel…

  maar dusmus insani (in het systeem worden ze zo gezien en worden ze ook in die positie gehouden) dusmemisler kefenine koyup ondan aynisini bekleyemezsiniz…

  Zolang er niks bekend wordt is iedereen aan het profiteren van deze vrouwen, op het moment dat het bekend wordt, gooit iedereen een steen…en de eerste zijn altijd de moraliserende moslims van Turkije! Overigens de groep die het meest afneemt van TEKEL en volgens diverse studies ook het meest gebruik maakt van diensten in de prostitutie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl