do 18 januari 2018, 06:47 uur

Deadline voor akkoord met Cyprus

Turkije krijgt tot 6 december de tijd een handelsakkoord met Cyprus te sluiten. Dat meldt het ANP. Volgens de huidige voorzitter van de Europese Unie, Finland, kan Turkije zo voorkomen dat de pogingen om toe te treden tot de EU in de ijskast worden gezet.

Turkije moet zijn havens openstellen voor schepen die uit Cyprus komen. De Finse premier Matti Vanhanen verwacht dat de Europese Commissie in een eerste week van december aanbevelingen doet over de mogelijke toetreding van Turkije. De Europese ministers van Buitenlandse Zaken nemen op 11 december een beslissing.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl