do 18 januari 2018, 03:19 uur

‘Pausbezoek Turkije wordt succes’

Het bezoek van paus Benedictus XVI aan Turkije eind deze maand wordt een succes. Dat heeft de Turkse minister van buitenlandse Zaken Addullah Gül in Rome verklaard schrijft RKnieuws.net. Volgens de site ontkende de minister nogmaals dat premier Erdogan de paus niet wil ontmoeten.

“Premier Erdogan en ikzelf hebben al lang geleden de beslissing genomen dat we deelnemen aan de Navotop in Riga die samenvalt met het pausbezoek”, aldus minister Gül. Hij herinnerde er ook aan dat de data van het pausbezoek genomen zijn door het Vaticaan.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl