di 16 januari 2018, 08:55 uur

VVD wil toetreding Turkije uitstellen

VVD-leider Mark Rutte wil de onderhandelingen met Turkije over toetreding tot de Europese Unie uitstellen. Dat heeft Rutte woensdag gezegd tegen RTL Z. De VVD was tot nu toe voorstander van toetreding van Turkije tot de EU.

Rutte reageerde op een kritisch rapport van de EU over Turkije. De VVD vindt dat Turkije nu eerst Cyprus moet erkennen. Ook moet Turkije zijn havens en vliegvelden openstellen voor Cyprus.Er zijn 6 reacties

 1. Yozgatli
  Geplaatst op 8 november 2006 om 9:54 pm uur.

  Wanneer komt EU zijn jaren ouder beloftes eens na???

 2. sevgi
  Geplaatst op 9 november 2006 om 10:56 am uur.

  nooit… is toch logisch.. Turkije moet verder met andere landen en niet met de EU.. De EU zie ik als bloedzuigers… Roemenie en Bulgarij al dat corruptie komt nu richting hierheen.. fijn he… laten wij ons lekker buiten houden.

 3. serdar
  Geplaatst op 10 november 2006 om 11:33 am uur.

  mark rutte weet dat hij zo scoort op punten van enkele conservatieve nauwe geesten…wat mij verbaasd is dat die er ook steeds meer onder Turken zijn!

 4. nihat
  Geplaatst op 10 november 2006 om 3:55 pm uur.

  Inderdaad Rutte wil stemme terug winnen van radicaal rechts, het zal geen effect hebben, die zullen hun stem toch aan Wilders geven. De kans dat Turkije onder deze denkwijze van de meeste Europeanen toe kan treden is haast nihil, Turkije doet er goed aan zich van nu af te richten op alternatieven.

 5. Betul
  Geplaatst op 11 november 2006 om 2:54 pm uur.

  Wat ben ik blij dat de mensen zoals rutte eindelijk openkaart durven te spelen, en eerlijk zeggen: we dont want you, back off! dat werd tijd zeg. Turkije heeft inderdaad niets te zoeken in een eu met bulgarije, roemenie, polen etc ( damn wat een poppenkast wordt dat zeg)

 6. yildiz
  Geplaatst op 11 november 2006 om 7:20 pm uur.

  Wilders wilt niets met islamieten te maken hebben, en wij islamieten willen ook niks van Wilders hebben. Mij part hoeft turkije niet in EU toe te treden wij hebben de EU landen niet nodig, wij hebben andere landen zoals onze ottomaanse turkse staten azerbajcan ozbekistan kazachistan enz nodig, met hun kunnen we zaken doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl