zo 21 januari 2018, 15:08 uur

Turkse vereniging HTIB: ga stemmen!

De Turkse arbeidersvereniging HTIB roept de Turkse gemeenschap op de komende verkiezingen niet te boycotten, maar juist te gaan stemmen. Dat heeft de organisatie vandaag laten weten in een oproep die breed is verspreid.

HTIB: “Want kiezen en gekozen worden is het allerbelangrijkste recht dat je hebt als staatsburger. Het is met behulp van het kiesrecht dat wij op kunnen komen voor onze rechten en belangen. We moeten dit recht zo stevig mogelijk vastgrijpen en onze stem laten horen. Voor ons zijn de komende verkiezingen namelijk de belangrijkste ooit.”

Volgens de HTIB is het met de Turkse gemeenschap in Nederland nog nooit zo slecht gegaan als nu. “Wij kunnen de rechts–liberale regering naar huis sturen en een regering kiezen die meer respect zal hebben voor immigranten in Nederland” schrijft het Allochtonen Weblog.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl