do 18 januari 2018, 14:56 uur

Doden bij overstromingen in Turkije

Bij zware overstromingen in het zuidoosten van Turkije zijn sinds dinsdag zeker twintig doden gevallen, onder wie ook kinderen. Dat blijkt uit een balans van de plaatselijke autoriteiten. Een tiental personen is vermist.

In Diyarbakir vielen veertien doden in een bus die door het water werd meegesleurd. Voorts werden de lijken opgevist van een moeder en haar twee kinderen. In Silopi kwamen nog eens drie mensen om, onder wie twee kinderen. Volgens de weersvoorspellingen zal het nog zeker tot vrijdag blijven regenen in de regio.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl