ma 22 januari 2018, 03:38 uur

5e aanhouding in zaak vermoorde Turk

De politie heeft begin deze maand een vijfde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de moord op de 52-jarige Turkse zakenman Nagi Havucgil. Dat meldt Nieuws.NL. Het slachtoffer werd in augustus gevonden in een bos langs de A50 bij Beekbergen. In totaal zijn in het onderzoek vijf personen aangehouden.

Een van de verdachten is eind september vrijgelaten, meldt de politie dinsdag. De identiteit van de laatst aangehouden verdachte is niet bekendgemaakt. Maandag is de politie begonnen met sporenonderzoek in een boerderij in het Gelderse Angerlo. Met behulp van zogeheten forensisch licht wordt de boerderij doorzocht. Wat de politie naar de boerderij heeft geleid, is niet bekend.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl