vr 19 januari 2018, 12:38 uur

Foto’s slachtoffer Schipholbrand online

De stichting Prime heeft woensdag foto’s van een slachtoffer van de Schipholbrand op internet gepubliceerd. Op de foto’s is Kemal Shahin te zien. De Turkse gedetineerde overleefde de brand in het cellencomplex niet en zijn lichaam is dan ook zwaar gehavend.

Het ministerie van Justitie noemt de actie ,,uiterst smakeloos”. Een woordvoerder van Prime meldde donderdag dat de stichting op deze manier ,,opheldering wil verschaffen over wat er in de nacht van 27 oktober daadwerkelijk is gebeurd”. De foto’s zouden afkomstig zijn van de zoon van Shahin.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl