zo 17 december 2017, 22:21 uur

Spoor van seriemoorden in Turkije

Met zes moorden in twee dagen hebben drie met een riotgun uitgeruste seriemoordenaars bij overvallen een bloedspoor door Turkije getrokken meldt SkyNet. Twee van de vermoedelijke daders werden zondagnacht in de buurt van de hoofdstad Ankara in de kraag gevat, nadat ze opnieuw een tankstation hadden overvallen en twee mensen hadden gedood. Naar de derde dader wordt nog gezocht.

De beide arrestanten zijn twee zware misdadigers die al verschillende jaren in de cel hebben doorgebracht, aldus de Turkse media. Ze waren blijkbaar uit zin om te doden door het land getrokken en hechtten weinig waarde aan hun buit.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl