ma 18 december 2017, 21:20 uur

Superster Cem Yilmaz in Amsterdam

Samen met de drie andere hoofdrolspelers, Mazhar Alanson, Ozlem Tekin en Orhan Tuna, komt Cem Yilmaz op 26 oktober naar Amsterdam om zijn deels zelf geregisseerde film Hokkabaz te lanceren. Ook Ali Taner Baltaci, die samen met Cem Yilmaz verantwoordelijk was voor de regie, zal hierbij aanwezig zijn.

In het City Theater op het Leidseplein in Amsterdam, organiseert MultiToneFilm een speciale premiere voorstelling met de cast en crewleden van de film. Speciaal uit Istanbul komen alle hoofdrolspelers en een aantal crewleden de film lanceren, speciaal voor het Nederlands publiek.

Vanaf 26 oktober draait Hokkabaz in 17 bioscopen in Nederland.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl