ma 18 december 2017, 21:22 uur

Geen uitlevering Nedim Seven

De rechtbank in Maastricht heeft dinsdag het Turkse uitleveringsverzoek voor de 38-jarige Nedim Seven afgewezen. Turkije verdenkt hem van het plegen van dodelijke terroristische aanslagen en lidmaatschap van de Koerdische afscheidingsbeweging PKK.

Volgens de rechtbank kan op basis van de aangeleverde stukken geen oordeel worden gebaseerd. De stukken zijn opgesteld in de Turkse taal en de Engelse vertaling is volgens de rechtbank dusdanig gebrekkig, dat die niet kan worden gebruikt. Omdat de rechtbank in Maastricht niet in staat is op basis van informatie in louter de Turkse taal tot een oordeel te komen, is het verzoek tot uitlevering afgewezen.Er zijn 2 reacties

 1. ab.
  Geplaatst op 18 oktober 2006 om 1:09 pm uur.

  Nederland =terroristenland.

  Langzamerhand schuilen er hier meer terroristen dan afganistan en irak bij elkaar.

 2. IK
  Geplaatst op 18 oktober 2006 om 9:13 pm uur.

  jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl