zo 17 december 2017, 03:23 uur

Turkse van 64 baart kind

Een Turkse vrouw is op 64-jarige leeftijd moeder geworden. Dat schrijft NieuwNieuws.NL. Zij bracht in Istanbul een gezonde jongen ter wereld en is daarmee de op één na oudste moeder ooit, maakte een ziekenhuiswoordvoerder bekend. Een Roemeense vrouw geldt als de oudste moeder ter wereld. Zij baarde vorig jaar op 67-jarige leeftijd een kind.

De 62-jarige vader vertelt in dagblad Hurriyet dat ze er altijd in hebben geloofd dat het hun zou lukken. De vrouw werd zwanger door een ivf-behandeling in het door Turken bestuurde Noord-Cyprus. Het jongetje werd door middel van een keizersnede geboren in een privékliniek in de Turkse metropool meldt de site.Er zijn 3 reacties

 1. TA
  Geplaatst op 12 oktober 2006 om 10:05 am uur.

  Allah anali babali buyutsun.

 2. sivasli
  Geplaatst op 12 oktober 2006 om 1:02 pm uur.

  Ik zie me moeder al met een baby op haar schoot hihihihihih
  vader big smile (zo van..ik heb weer goed me best gedaan ) :))

 3. Ne§e
  Geplaatst op 13 oktober 2006 om 8:21 pm uur.

  Anali babali buyusun’de allé die jongen die gaat z’n ouders nooit niet int echt leren kennen als die ouder gaat worden , dat is toch ook niet slim van die ouders, heb toch medelijden hoor met die jongen. Die ouders gaan niet eeuwig leven ,wat met het kind?!? :-//

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl