do 18 januari 2018, 06:56 uur

Ministers openen Ramadan Festival

RamadanfestivalMinister voor Bestuurlijke Vernieuwing Atzo Nicolaï (VVD) opent vandaag in Amsterdam het Ramadan Festival 2006. Het festival is een initiatief dat ontmoeting en dialoog tussen moslims en niet-moslims moet stimuleren, meldt de organisatie.

Minister van Cultuur Maria van der Hoeven (CDA) opent het festival in Rotterdam. Nicolaï wordt bij de opening in Amsterdam vergezeld door burgemeester Job Cohen.

Onderdeel van het festivalprogramma zijn de zogenoemde hospitality diners. Hierbij stellen islamitische families hun eetkamer beschikbaar voor mensen van verschillende komaf om kennis te maken met elkaars cultuur, laat de organisatie weten. Het Ramadan Festival heeft dit jaar als thema ‘vrede’. Op 24 oktober wordt het Ramadan Festival afgesloten in het Amsterdamse Paradiso.

Link: www.ramadan.nlLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl