zo 17 december 2017, 03:16 uur

Minister Peijs bezoekt Turkije

Minister PeijsDe Nederlandse Minister Peijs van Verkeer en Waterstaat brengt van zondag 24 tot en met woensdag 27 september een bezoek aan Turkije. De minister wordt tijdens het werkbezoek vergezeld door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Een kleine veertig bedrijven uit de sectoren transport en logistiek, zeehavens, (rail)infrastructuur en bedrijven uit de watersector maken onderdeel uit van de delegatie.

Met bezoek wil het ministerie bijdragen aan het positioneren van het bedrijfsleven op de sterk groeiende Turkse markt. Ook wordt het bezoek benut om de bilaterale samenwerking tussen beide landen meer gestalte te geven in het Programma ‘Partners voor Wegen’ van Rijkswaterstaat.

Verder wordt er aandacht geschonken aan het Nederlands-Duitse EU-Twinning project Wegvervoer. Bovendien zal er een eerste
inventarisatie plaatsvinden van mogelijke onderwerpen voor bilaterale samenwerking op het gebied van transport en logistiek en verkeersveiligheid.Er is 1 reactie

  1. Pluto
    Geplaatst op 26 september 2006 om 12:24 am uur.

    zo kan het dus ook?

    Altijd maar negatieve nieuws over Turkije en Turken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl