vr 19 januari 2018, 06:24 uur

Uitgeverij lanceert Turks tv-blad

Turks tv-blad De Nederlandse uitgeverij TUM Media lanceert half november een tv-blad, website en tv-kanaal met een overzicht van de Turkse programma’s die via satellietzenders in Europa te bekijken zijn. In België zal het tv-blad een oplage van 30.000 exemplaren hebben.

De Turkse tv-kijker in Europa ziet door het grote aanbod van programma’s via satellietzender vaak het bos door de bomen niet meer. “Het programmablad is een selectie van de beter bekeken Turkse programma’s door de Turkse gemeenschap in Europa”, zegt Hakan Korkmaz, oprichter van TUM Media.

“Nu bestaat er nog geen dergelijk informatiekanaal. Wanneer iemand een Turks programma wil bekijken, kunnen de programmagegevens slechts heel summier opgezocht worden via teletekst of via de Turkse kranten. Niet iedere Turk in Europa koopt trouwens dagelijks een Turkse krant en die kranten komen ook soms te laat aan.”Er zijn 3 reacties

 1. serdar
  Geplaatst op 15 september 2006 om 10:49 am uur.

  het is…door de bomen het bos niet meer zien…niet andersom zoals in dit stukje staat!

 2. N.
  Geplaatst op 18 september 2006 om 4:55 pm uur.

  Dat wordt hier ook gezegd Serdar, alleen het is omgedraaid.
  Hier wordt gezegd dat ze door het bos de bomen niet meer zien; is precies hetzelfde als wat jij zegt.

 3. Bukey
  Geplaatst op 18 september 2006 om 5:42 pm uur.

  Er staat:

  “… ziet … het bos door de bomen niet meer”

  dus wat is het verschil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl