vr 19 januari 2018, 12:43 uur

Burgemeester Opstelten naar Turkije

OpsteltenBurgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam begint zondag aan zijn zesdaagse werkbezoek in Turkije. Dit doet hij in het kader van het internationale beleid van zijn gemeente.

Het beleid richt zich op landen als Turkije waar veel Rotterdammers vandaan komen. De burgemeester begint zijn reis met een zakelijke bijeenkomst in Izmir. Ook zal hij de zusterstad van Rotterdam, Istanbul, bezoeken.

Tijdens zijn verblijf daar, gaat hij één dag naar de stad Golcük, die na de aardbeving in 1999 met de hulp van Rotterdam weer is opgebouwd. Als afsluiting neemt hij deel aan de burgemeester conferentie, World Mayor’s Summit, die dit jaar in Istanbul plaatsvindt.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl