zo 21 januari 2018, 03:56 uur

Turkse sfeer in Nederlandse soap ONM

Gürkan Kücüksentürk Als het Turkse stel Ilyas en Elif zorgen acteurs Gürkan Kücüksentürk en Evrim Akygit voor een exotische sfeer in ‘Onderweg naar Morgen’. In het Algemeen Dagblad vertellen zij dat ze het vertikken om cliché-Turken te spelen.

Ze snappen allebei dondersgoed dat hun Turkse achtergrond soms een voordeel is en soms een nadeel. Waren Evrim en Gürkan blond geweest met blauwe ogen, hadden ze nu niet in ONM gezeten. Omgekeerd zijn ze tamelijk kansloos voor een rol die om een ‘echte’ Hollandse jongen of meid vraagt.

In de krant een uitgebreid artikel hierover.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl