zo 17 december 2017, 20:38 uur

Geen extra Turkse troepen Afghanistan

Turkse troepenTurkije gaat niet in op het verzoek van de Navo om extra troepen beschikbaar te stellen voor de uitdijende strijd tegen de Taliban in Afghanistan. Dat heeft de nieuwe stafchef, generaal Yasar Buyukanit, gezegd tegen de particuliere zender NTV.

Turkije heeft twee keer de leiding gehad over de vredesmissie in Afghanistan. Het heeft nu negenhonderd militairen in het land die worden ingezet voor de wederopbouw. Het Turkse leger bestaat overwegend uit dienstplichtigen en bij het publiek bestaat veel weerstand tegen deelname aan gevechtsoperaties in het buitenland.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl