ma 18 december 2017, 15:42 uur

Turks religieus verantwoord badpak

BadpakDe Turkse zakenman Mehmet Sahin zag onlangs een gat in de markt en begon zwempakken te ontwerpen die vrome moslima’s van top tot teen bedekken en toch modieus en comfortabel zijn.

Zijn religieus verantwoorde badpakken tekenen borsten en billen niet geprononceerd af, waardoor conservatieve moslima’s in Turkije toch nog in badpak van zon en zee kunnen genieten. Met een ‘hasema’ zoals hij de badpak noemt, zondigen de vrouwen niet tegen de traditionele morele code, die hen verbiedt hun lichaam aan vreemde mannen te laten zien schrijft het Algemeen Dagblad.Er zijn 6 reacties

 1. T’reis
  Geplaatst op 5 september 2006 om 11:11 pm uur.

  Ja, ik heb er 2 dames in gezien op Kemer-beach. Wel handig eigenlijk, ze gingen er in zwemmen, zonnen en……. voetballen.

 2. serdar
  Geplaatst op 6 september 2006 om 6:00 pm uur.

  ik vind het niet alleen belachelijk, maar ook nog eens verwerpelijk. het strand is nou eenmaal een plek dat hoort bij zwemmers en genieters. En die zijn overal op de wereld gewend dit met badpak, bikini etc te doen…waarom zou iemand die normaliter vind dat bloot tot hel en verdoemenis leidt, zich daar tussen alle andere mannen en vrouwen op willen houden. En dan ook nog dit; De vrome moslima’s moeten daar rondlopen tussen alle bobbels in die zwembroeken van de mannen. Worden ze daar niet ontzettend verleidt tot kijken naar die penissen oder die broekjes?…Ik vind dat een vrome moslima maar op een prive strand met andere vrome moslimas moet liggen. dat is beter voor haar en ook haar man…Oh ja, hoe zit het nou met mannen, dragen die wel broekjes van hun navel tot hun knieen?

 3. Elifnur
  Geplaatst op 6 september 2006 om 8:27 pm uur.

  Ik zou het zelf nooit doen, ten eerste als een moslim vrouw hoor je geen aandacht te trekken en zo trekt je het meeste aandacht en vooral op een strand waar iedereen half naakt bijloopt. Je hebt hele mooie plekken zoals; caprice of sahinn hotel en nog veel meer voor gezinnen met hoofddoek. Ten tweede een moslim vrouw gaat tog niet op het strand liggen waar zoveel mannen bij zijn dus die zwempakken worden egt niet veel verkocht denk k..

 4. Moderne turk
  Geplaatst op 7 september 2006 om 8:33 pm uur.

  Ze vrezen zo gekeken te worden met een bikini of badpak.. En dus met die badpak niet.. Waarom zo achterlijk?

 5. Colgate
  Geplaatst op 7 september 2006 om 11:47 pm uur.

  Ik denk dat het niet zo veilig is ook om met zoveel kleren het water in te gaan. De kleren worden dan te zwaar in het water.

 6. Amin
  Geplaatst op 20 januari 2012 om 10:15 pm uur.

  Wil je meer informatie over een burkini of zou je er een willen kopen kijk eens op http://www.modestswimwear.be of http://www.modestswimwear.nl. burkini’s van het merk Modestkini zijn Licht gewicht,
  Chloor bestendig, Waterafstotende stof, en hebben een Uv Bescherming factor 50 + tevens drogen ze super snel door de soort stof waar van ze gemaakt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl