wo 17 januari 2018, 05:53 uur

Bom bij kantoor Turkse regeringspartij

AK-partijBij een van de kantoren van de regerende Turkse AK-partij is dinsdagochtend een bom, verstopt in een vuilnisbak, geëxplodeerd. Niemand raakte gewond. Wel raakten ruiten beschadigd in omliggende gebouwen in de havenstad Izmir.

De aanslag volgt op een reeks bomexplosies in Turkse badplaatsen en andere steden. Daardoor kwamen vorige week in Antalya drie mensen om en werden een dag eerder meer dan twintig mensen verwond in de toeristische trekpleister Marmaris. Die aanslagen zijn opgeëist door extremistische Koerden.Er is 1 reactie

  1. me
    Geplaatst op 11 september 2006 om 5:02 pm uur.

    Extremistische koerden = PKK, terroristische organisatie die steun krijgt van o.a. nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl